Tmi Petra Pikkanen 045 1783 852 - pikkasen villimpää ohjelmapalvelua

Voimaannu luonnosta - lähde yhdessä villiyrttikävelylle

Pyydä ryhmällesi tarjous puh: 045 1783 852 tai petra@kahvilabertta.fi

Pikkasen villimpää ohjelmapalvelua

Kaipaako yrityksesi/ työyhteisösi pikkasen villimpää työhyvinvointipäivää tai virkistyspäivää. Onko yhdistyksen/järjestön tapahtumissa suunnitelmissa mukavaa yhdessä tekemistä - heittäytykää villeiksi ja hypätkää villiyrttien maailmaan!

 

Opastetut villiyrttikävelyt, luontopäivä villiyrteistä yhdessä kokaten, villiyrtti-illallinen kokouspäivän päätteeksi - tässä muutamia ideoita, joita olemme toteuttaneet asiakkaillemme.

 

Villiyrttiopastukset sopivat mukavaksi ohjelmanumeroksi myös polttareihin, ystävien saunaillan aloitukseksi tai syntymäpäivälahjaksi luontoystävälle.

 

Tuotamme palvelut ammattitaidolla ja kokemuksella, autamme kokonaisuuden suunnittelussa. Jokainen tilaisuus räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous 

 

Petra 

045 1783 852

petra@kahvilabertta.fi

Syntympäiväkahvitukset, muistotilaisuus, työhyvinvointipäivä, kokous....

Palvelupakettiesimerkkejä

Koska toteutamme jokaisen tilauksen yksilöllisesti, ovat palvelupakettiesimerkit hinnoiltaan viitteellisiä (hinnat sis.alv)

 

PIKKASEN VILLIMPI VIRKISTYSILTAPÄIVÄ

 

Kesto 3 h

Min. 5 osallistujaa, ei ylärajaa

Paikka asiakkaan toiveen mukainen 

(laskutukseen lisätään matkakulut Valkeakoskelta 0,42€/km)

Ulkoiluun soveltuva vaatetus

 

Tutustutaan villiyrttien maailmaan ensin pienessä teoriaosuudessa yrttijuoman äärellä. Teemme retken luontoon, jossa tunnistamme ja keräämme villiyrttejä ja teemme metsärentoutuksen. Retken jälkeen maistelemme niin suolaista kuin makeaa villiyrttiherkkua kahvi/tee/yrttijuoman kera.

 

35€ / henk.

tai 50 € / henk. (sis. ruokailu) 

 

 

BERTAN PIKKASET PIKKUJOULUT

 

Kesto 1-3h

5-15 osallistujaa

Kahvila Bertassa

 

Yhdistysten, yritysten, ystävien kesken - pikkujoulut Bertan tyyliin. Tarjolla lämmin glögi,  jouluinen salaattilautanen, tuorejuustokakku ja kahvi/tee. 15€ / henk. Ohjelmapalvelua saatavilla lisämaksusta 50€ halutessaan mm. Joulumuori tai Joulupukki pikkupakettien kera (osallistujat tuovat itse paketit) tai kitara säestyksellä joululaulutuokio.

 

Tee pikkujouluvaraukset mahdollisimman pian 045 1783 852